(FOTO) Vanessa Bryant ob prvem valentinovem brez Kobeja: "Tako te pogrešam ob tvojem najljubšem prazniku"

A.L.
15.02.2020 13:27

Kobeja in Gianno so pokopali pred več kot tednom dni, pogreb pa se je odvijal v družinskem krogu v kraju Corona Del Mar v Kaliforniji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Vanessa Bryant, žena pokojnega Kobeja Bryanta, je na valentinovo na družbenem omrežju objavila skupno fotografijo, ki jo je spremljala njuna najljubša pesem. "Ti si moj Valentin za vedno, ljubim te. Tako te pogrešam ob tvojem najljubšem prazniku. Za vedno te bom ljubila. Tebi in Gigi pošiljam poljube v raj," je zapisala.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8kAeW_AnYc/{/instagram}
Kobeja in Gianno so pokopali pred več kot tednom dni, pogreb pa se je odvijal v družinskem krogu v kraju Corona Del Mar v Kaliforniji. Javna spominska slovesnost se bo odvijala 24. februarja v Staples Centru, kar je na družbenem omrežju potrdila tudi Vanessa Bryant. Datum ne preseneča, saj je Kobe Bryant nosil dres s številko 24, hči Gianna pa je imela na hrbtu napisano 2. Številko 2 so na šoli Harbor Day High School po smrti 13-letnice upokojili, poročajo tuji mediji. Na spominski slovesnosti pričakujejo veliko množico, zato jo bodo predvajali tudi na zunanjih velikih zaslonih, ulice okoli dvorane naj bi zaprli. S tem želijo preprečiti, da bi se tam zbirale množice ljudi.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B77K8XWDY7O/{/instagram}
Spomnimo, da sta Kobe Bryant in Gianna umrla 26. januarja v helikopterski nesreči v Kaliforniji. Enainštiridesetletni nekdanji zvezdnik lige NBA in njegova hčerka sta bila na poti na košarkarsko tekmo v Thousand Oaks v športno akademijo Mamba Sports Academy, približno 137 kilometrov stran, kjer bi morala Gianna igrati, njen oče pa bi moral biti trener ekipe. Poleg njiju je bilo na krovu še sedem oseb, ki so prav tako umrle v nesreči.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B6Y7p9jD-Hn/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B5Ykf6YjuEM/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta