(FOTO) Slovenka, ki se ne zmeni za lepotne standarde: "Ne potrebujem potrditve drugih, da se počutim prekleto dobro v svojem telesu"

A.L.
29.08.2020 09:22

"Sem več kot dobra. In zagotovo ne potrebujem potrditve drugih, da se počutim prekleto dobro v svojem telesu."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nataša Mernik se z nekaj manj kot 20 tisoč sledilci na Instagramu uvršča med eno najbolj priljubljenih vplivnic pri nas. Že pred leti je za enega od slovenskih medijev dejala, da se zaveda, da so si slovenske blogerke precej podobne, zato je že od vsega začetka iskala nekaj, kar bi bilo samo njeno. "In odločila sem se, da želim spregovoriti o odnosu do telesa. Veliko mlajših punc se je obrnilo name, ko so videle, da se dobro počutim v svoji koži, in spraševale so me, kako sem prišla do tega." 
{instagram}https://www.instagram.com/p/CD501jmgdGi/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/CEJL55DgsN6/{/instagram}

Blogerka in spletna vplivnica tako na družbenih omrežjih objavlja fotografije svojega telesa, tudi v kopalkah in spodnjem perilu, ženskam pa sporoča, da je prav vsako telo lepo. S svojo iskrenostjo in samozavestjo je navdušila že številne Slovenke.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CDEjrGJgUrs/{/instagram}
"Ja, debela sem. Pa veste, kaj sem še? Tista, ki drugih žensk ne zaničuje zato, da bi se sama počutila bolje. Sem prijazna. Rada se imam. Sem več kot dobra. In zagotovo ne potrebujem potrditve drugih, da se počutim prekleto dobro v svojem telesu," je zapisala pod eno od fotografij in dodala, da je sita lepotnih standardov, ki veljajo v družbi. "Izjemna si," "čudovita" in "obožujem te," je nekaj komentarjev, ki so se zvrstili pod objavo.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CDqXpLxgwPf/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/CD1pmI4gAAH/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8uWGKVAScg/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta