(FOTO) Sodelavca? Slovenski evrovizijski predstavnik zaposlen v istem podjetju kot Kate Middleton

A.L.
09.11.2019 15:33

37-letnica je tam delala za polovični delovni čas preden se je poročila z Williamom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Se še spomnite Anžeja Dežana, Celjana, ki nas je pred trinajstimi leti zastopal na Evroviziji? Kasneje je 32-letnik pevsko kariero opustil, se posvetil povsem drugim stvarem in začel novo življenje v Veliki Britaniji.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bg655x6BO-S/{/instagram}
Dežan se je preselil v London, kjer je začel s študijem modnega novinarstva in že kmalu začel nabirati delovne izkušnje. Nekdanjemu glasbeniku se je uspelo prebiti do uredništva revije Vogue, trenutno pa dela pri modni hiši Chanel v Parizu. Še pred tem je sodeloval s priznanima znamkama Burberry in Chloé, prve korake v modnem svetu pa je nabiral pri znamki Jigsaw. Gre za podjetje, ki je nekoč zaposlovalo tudi britansko vojvodinjo Kate.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BQ-iLxHBp6U/{/instagram}
{embed_youtube}https://youtu.be/ssXWxdxC_tY{/embed_youtube}
37-letnica je tam delala za polovični delovni čas preden se je poročila z Williamom. Britanska vojvodinja se z Anžejem Dežanom ni srečala, saj je sama tam delala še preden je tja prišel tudi nekdanji pevec. Middletonova je delala na oddelku z modnimi dodatki, Anžej Dežan pa na oddelku za moške.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta