Sanjske destinacije, kamor se hollywoodski zvezdniki odpravijo na medene tedne

Saša Britovšek Saša Britovšek
07.11.2019 12:44

Idilične destinacije, ki jih za svoj prvi zakonski oddih najraje izbirajo hoolywoodski zvezdniki, so rajski otoki in naša zahodna soseda.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Balijski prestiž za zvezdniške mladoporočence. 
Instagram

Kaj še izbirajo zvezdniki?

Maldivi, Sejšeli, Bali in Italija! To so destinacije, ki jih zvezdniki največkrat izberejo za poročno potovanje. Američani, ki jih stara celina zelo privlači, za luksuzni oddih radi izberejo našo zahodno sosedo. Tam so bili med drugimi na medenih tednih Reese Witherspoon in Jim TothChrissy Teigan in John Legend ter Amy Schumer in Chris Fischer. Druga destinacija, ki ima vse, kar si zaljubljenci želijo, so Maldivi in Sejšeli, ki so takoj po izmenjavi prstanov gostili recimo hollywoodskega zvezdnika Georgea Clooneyja in njegovo Amal in britanski kraljevski par princa Williama in Kate Middleton.
Najdejo pa se tudi takšni, ki za svoj romantični pobeg izberejo neobičajne kraje - vsaj za tovrstne počitnice. Tako je igralka serije Veliki pokovci Kaley Cuoco s svojim možem Karlom Cookom za medene tedne izbrala zasneženi švicarski Zermatt.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta