(FOTO) Srce se vam bo stopilo, ko boste videli, kako čednega sina ima Jure Košir

D.Ži
21.02.2022 09:55

Petnajstletni Jalen po starših ni podedoval samo lepotnih genov, ampak tudi ljubezen do športa.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Če ste živeli v 90-ih letih, potem obstaja velika verjetnost, da ste bili malce zatreskani v Jureta Koširja. V glavnem to velja za gledalke smučarskih tekem, ne pa izključno, saj je smučarski as bil večkrat razglašen za najbolj seksi slovenskega moškega. Z razlogom. Košir bo aprila star 50 let, zadnje čase ga večinoma videvamo na enem od televizijskih kanalov, namenjenih nakupovanju. 

Jure je še vedno v zelo dobri formi, a je očitno poskrbel tudi za dostojno nasledstvo. Na obzorju vzhaja nov lomilec src. 

Z Alenko Košir se je Jure že pred časom razšel, oba sta medtem našla nove ljubezni, skupni otroci pa pri njima zasedajo prvo mesto. Simpatična trojica, vrstnice pa so pogled že začele upirati v čednega Jalna, ki bo jeseni dopolnil 15 let. Njegova mama je na spletu razkrila, da je umetnik po duši, saj je navdušen nad igranjem klavirja.

Kot kaže, je za to tudi zelo nadarjen. Tudi športna strast tli v njem, saj rad meče na koš. Nekaj časa je košarko treniral tudi pri svojem velikem idolu, saj je bil del košarkarskega tabora Gorana Dragića

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta