(FOTO) Svetovno znana manekenka z 91 kilogrami ruši vse stereotipe

A.L.
30.11.2018 09:38

Zvezdnica je prepričana, da nas ljudje nimajo radi zaradi številk, ki jih pokaže tehtnica, ampak je pomembno tudi kaj drugega.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Instagram

31-letna ameriška manekenka Ashley Graham že več let velja za pravo lepotico v modnem svetu. Američanka namreč vse svoje manekenske uspehe lahko pripiše svojim razkošnim oblinam, ki se jih prav nič ne sramuje, številne modne hiše in oboževalci pa so jo vzeli za svojo.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bp2sQUSA569/{/instagram}
Grahamova je že mnogokrat povedala, da ima za sabo nešteto neuspešnih diet. Dolga leta je bila s sabo nezadovoljna in negotova, a po dolgem boju s samo seboj je ugotovila, da mora svoje telo sprejemati takšno, kakršno je.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bo2j2rEnOKM/{/instagram}
Zvezdnica je prepričana, da nas ljudje nimajo radi zaradi številk, ki jih pokaže tehtnica, ampak je pomembno tudi kaj drugega. To je dokazala kar sama s tem, ko so jo, kljub odvečnim kilogramom, modni ustvarjalci vzeli za svojo.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BoFG9l0HZ9P/{/instagram}
Manekenka priznava, da je srečna, da je opustila diete in željo po vitkem telesu. S svojimi oblinami danes postavlja nove standarde in dokazuje, da je lahko modni svet sestavljen iz deklet z različnimi telesi.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bl6GvLbHIyt/{/instagram}
31-letnica, ki je visoka 175 centimetrov in tehta 91 kilogramov, je resda uspela v modnem svetu, a se ukvarja tudi z drugimi stvarmi. Pred časom je tako napisala knjigo  A New Model, v kateri se dotika težav, ki so zaznamovale njeno otroštvo.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BlD3piCnYmi/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta