(FOTO) Tako noro dobro je videti 50-letna Jennifer Lopez v bikiniju

D.Ži
17.02.2020 09:31

Zvezdnica skrbno načrtuje vsak grižljaj in je neprestano v gibanju. A je vredno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Potem ko je navdušila svet s svojim seksi nastopom na Super Bowlu, je 50-letna Jennifer Lopez objavila fotografijo, na kateri jo vidimo v bikiniju. Oboževalci so spet povsem iz sebe, saj se zdi, da J.Lo iz dneva v dan izgleda le še bolje in bolje. "Sproščeno in napolnjenih baterij," je pevka pripisala fotografiji, ki jo je naredila kar sama pred ogledalom. V samo nekaj urah je zbrala več kot šest milijonov všečkov. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8oz3papQjz/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Pred nekaj dnevi je v javnost prišel tudi strog jedilnik, ki ga zvezdnica dosledno upošteva. Njen zajtrk je sestavljen iz merice beljakovinskega praha, jagod, malin, borovnic, grškega jogurta, cimeta, kocke ledu in limoninega soka.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8YOgDoJ8j1/?utm_source=ig_embed{/instagram}
"Do kosila umiram od lakote," je dejala ob neki priložnosti.  Za kosilo si pogosto privošči solato z lososom in zelenjavo, v glavnem gre za brokoli, bučke in papriko. "Neprestano sem v gibanju in to zahteva zdrava živila, kot sta sadje in zelenjava, ki ju vedno nosim s seboj," pravi J.Lo, ki za večerjo najraje jé meso s kvinojo. Rada ima svinjino in perutnino, zlasti na portoriški način.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta