(FOTO) Tako zapeljivo Elizabeth Hurley v bikiniju pozira svojemu sinu

D.Ži
06.03.2020 13:36

Pred kratkim je postalo znano, kdo je skrivnostni avtor izredno atraktivnih fotografij, s katerimi zvezdnica na spletu promovira svojo linijo kopalk.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Elizabeth Hurley trenutno počitnikuje na Maldivih. Skoraj ne mine dan, ko ne bi iz otoškega raja na splet poslala kakšne fotografije, na kateri jo vidimo v bikiniju. 54-letna igralska zvezdnica s tem žanje na tisoče komplimentov. Več kot zasluženo. Videti je namreč vrhunsko. "O bog, ta ženska je bila moja fantazija pred tridesetimi leti in še vedno je zelo čedna," piše eden od oboževalcev. "Njeno telo je videti boljše od vseh mladih pop zvezdnic," dodaja drugi. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B9MtUv2lutZ/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Hurleyeva v bikinijih tako rada pozira z razlogom. Je lastnica lastne linije kopalk, ki jih pogosto promovira na družbenih omrežjih. Pred kratkim je postalo znano, da je avtor večine njenih zapeljivih fotografij kar njen 17-letni sin.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B81k33CFZf3/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Medtem ko nekateri menijo, da gre za zelo nenavadno početje matere in sina, pa se dvojica ne pusti motiti. Sina je dobila s filmskim producentom Steveom Bingom. Poimenovala ga je Damien. Bing je nato trdil, da ni dečkov oče, a je DNK analiza pokazala, da ne govori resnice.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B89nyHNlmdH/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B7uIA_wl6kc/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B6bnq2tFY1U/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta