(FOTO) Televizijska voditeljica potarnala, da so jo v šoli večkrat kaznovali zaradi obilnega oprsja

D.Ži
12.09.2019 11:59

Danes suvereno nosi nedrc velikosti 65H, spominja pa se časov, ko so učitelji in sošolci v njej videli le dve veliki dojki.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Televizijska voditeljica in priljubljena didžejka Ashley James je javno potarnala, da so jo v šoli kaznovali zaradi njenega obilnega oprsja. O tem je spregovorila v Yahoojevem podcastu Wine Question Time, kjer je razkrila, da je zaradi velikosti košarice 65H imela težave tudi po tem, ko so jo videli, kako objema svojega brata.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B1lQBz7Bw6n/?utm_source=ig_embed{/instagram} 
"Kaznovali so me, ker sem zunaj objela svojega brata. Učiteljica je rekla, da ljudje ne vedo, da je moj brat in da si bodo marsikaj mislili, če bodo videli, kako pred šolo blondinka z velikim oprsjem objema fanta. Moja morala je bila neprestano pod vprašanjem, z njo se ukvarjali tudi učitelji. Obnašali so se, kot da sem nemoralna samo zato, ker imam velike dojke. Pripravili so me do tega, da me je bilo sram," se spominja 32-letnica, ki še danes nosi nedrc velikosti 65H.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B0nuaYgBxmv/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Obiskovala je zasebno šolo v  britanski Cumbriji, niso pa se tam ob njene prsi spotikali samo učitelji, ampak tudi dijaki. "Kritizirali so moj stil oblačenja, čeprav so sošolke nosile identična oblačila. Kot štirinajstletna deklica sem bila povsem zmedena, ni mi bilo jasno, kaj sploh še lahko počnem. Preden sem sploh razumela seks, so se učitelji obnašali, kot da sem že spolno aktivna. Ko pogledam nazaj, vidim, da sem bila kaznovana zaradi svojega telesa. Začela sem se zakrivati od nog do glave, saj sem mislila, da me bodo tako jemali bolj resno. Nositi sem začela celo očala, čeprav dobro vidim. Mar ni to noro? Šele ko sem se preselila v London, so name začeli gledati kot na osebo, ne zgolj kot na lastnico velikih dojk," prav Ashley. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bz8rJObBEhz/?utm_source=ig_embed{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BxILdWihoBq/?utm_source=ig_embed{/instagram}
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta