(FOTO) Tilen Artač pokazal dekle, ki greje njegovo srce. Kdo je postavna temnolaska?

A.L.
09.03.2020 13:30

Pred tedni sta se odpravila na smučanje v Dolomite.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Tilen Artač, mojster preobrazb in imitacij, je glede svojega zasebnega življenja precej skrivnosten. Medtem ko s svojimi nastopi nasmeji množice po vsej Sloveniji, je nekoliko manj znanega o tem, ali je Ljubljančan, ki je leta 2007 magistriral na Akademiji za glasbo v Zagrebu, tudi zaljubljen. Na družbenih omrežjih običajno objavlja le fotografije, povezane z delom, a tu in tam vendarle naredi izjemo.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B4ptUTTlIJd/{/instagram}
Pred kratkim se je pred nekaj manj kot sedem tisoč sledilci pohvalil s fotografijo, na kateri pozira v družbi postavne temnolaske. Tilen Artač se je zaljubil v postavno Majo, ki naj bi, kot poroča nekaj slovenskih medijev, prihajala s celjskega konca, kot mediatorka in pogajalka v civilnih in gospodarskih sporih pa naj bi bila zaposlena na Okrožnem sodišču v Ljubljani.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B4hHFjzFfcT/{/instagram}
Kot kaže, par v družbi drug drugega uživa že dlje časa, saj je skupna fotografija nastala že lani, pred tedni pa sta si privoščila tudi skupni oddih v Dolomitih.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BoHeSQ2lsgz/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta