To so bile zadnje besede, ki jih je pred smrtjo izrekla Amy Winehouse

D.Ži
05.03.2020 11:23

Ena najbolj nadarjenih glasbenic našega časa je zadnjo noč svojega življenja preživela v spalnici in pijana gledala televizijo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Pevka Amy Winehouse je umrla julija 2011. Pokopala jo je dolga bitka z alkoholom in mamili. Dočakala je le 27 let, kot razlog njene smrti pa uradni spisi navajajo zastrupitev z alkoholom. Po pisanju Mirrorja naj bi Amy večer pred smrtjo obiskala zdravnica, ki se ji je ena najbolj nadarjenih glasbenic našega časa zaupala.
Amy je umrla v svoji hiši v Camdenu, na severu Londona. Dolga leta se je bolj ali manj neuspešno zdravila odvisnosti, pred smrtjo pa je spet začela intenzivno popivati. Zdravnica Christina Romere je nekaj ur pred smrtjo govorila z Amy, med preiskavo pa se je spomnila, kako ji je Amy potarnala, da je po dolgi abstinenci spet začela piti. Pevka naj bi se zavedala resnosti svojega stanja in zdravnici dejala: "Nočem umreti."

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta