(FOTO) To lahko uspe le njej: Fotografija Jennifer Aniston s telesnim stražarjem čez noč postala hit

A.L.
06.11.2019 14:51

"Jen v črnem," je igralka zapisala pod zadnjo fotografijo, ki jo je posnela skupaj s svojim telesnim stražarjem.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Imamo jo. Novo kraljico Instagrama, namreč. Jennifer Aniston se je priljubljenemu družbenemu omrežju pridružila šele pred tedni, njene objave pa so že vse od začetka prave uspešnice. "Jen v črnem," je igralka zapisala pod zadnjo fotografijo, ki jo je posnela skupaj s svojim telesnim stražarjem.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B4fJtuRhh5L/{/instagram}
Na fotografiji 50-letnica pozira v oprijeti črni obleki z velikim hrbtnim izrezom. Povsem dovolj, da so oboževalci ostali brez besed. Fotografijo je namreč v manj kot 24 urah všečkalo več kot štiri milijone sledilcev. Gre za neverjetne številke, s katerimi se lahko pohvali le malokdo.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B345LapB8Xv/{/instagram}
"Imaš mišice tudi na hrbtu," se je spraševal eden od sledilcev, drugi pa dodal, da je lepa iz vseh zornih kotov. Ena od sledilk je pod fotografijo zapisala, da obvezno potrebuje njena načrta prehrane in športnih aktivnosti. A priljubljena igralka, sicer nekdanja žena Brada Pitta, za veliko všečkov ne potrebuje razgaljenih fotografij. To je dokazala že s prvo objavo, ko je pozirala s prijatelji iz priljubljene televizijske serije Prijatelji. Fotografija je v nekaj trenutkih namreč dobesedno zrušila družbeno omrežje.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B3o8vWDhlOh/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B4SQa1ZBQMR/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta