(FOTO) Umrla 18-letna spletna vplivnica, ki je že pri 15-ih postala milijonarka

D.Ži
23.06.2020 09:33

Kupila je motor, ki si ga je tako želela in se z njim odpeljala v smrt.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Mlada spletna vplivnica, ki je milijonarka postala pri zgolj 15-ih letih, je življenje izgubila v motoristični nesreči na Baliju. Dočakala je samo 18 let. Rusinja Anastasia Tropitsel je utrpela hude poškodbe glave, do nesreče pa je prišlo med vožnjo s kawasakijem po indonezijskem otoku. Njen 30-letni fant Viktor Majdanovič, ki je vozil vzporedno z njo, pravi, da so se pri okoli 95-ih kilometrih na uro v motorju njenega vozila začele pojavljati težave. Izgubila je nadzor in trčila v ogrado. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/CA0ZhEyDMvB/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Anastasia je bila blogerka od svojega 12. leta, tri leta kasneje je postaja milijonarka. Na Instagramu ji je sledilo 1,2 milijona ljudi, zdaj se od nje poslavljajo. Med njimi se je oglasila tudi njena užaloščena mama, ki še kar ne more verjeti, da se je tragedija resnično zgodila. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8vi6NtpG06/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Influencerka Anastasia Zubrina, kot ji je bilo v resnici ime, je umrla malo po nakupu motorja znamke Kawasaki Ninja 250 in malo po hudem sporu z očetom, ki jo je opozoril, da se njen spletni uspeh počasi spreminja v polomijo, piše Daily Mail. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B6fUC_kIM2N/?utm_source=ig_embed{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta