(FOTO) Vdova Kobeja Bryanta s hčerkami počitnikuje v tem hrvaškem mestu in je povsem iz sebe

D.Ži
02.08.2021 12:00
Vanessa Bryant je uresničila veliko željo svoji najstarejši hčerki in se odpravila v ta svetovno znani hrvaški turistični biser.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Vanessa Bryant, vdova legendarnega ameriškega košarkarja Kobeja Bryana, z otroki počitnikuje v Dubrovniku. V hrvaškem turističnem biseru uživa s svojimi tremi hčerkami in družino španskega košarkarja Paua Gasola. Od tam je na svojih družbenih profilih objavila tudi nekaj dopustniških utrinkov. Sodeč po širokih nasmehih njenih deklic se zdi, da jih je starodavno mesto povsem očaralo.

Dekleta so se sprehodila po znamenitem Stradunu, obiskala restavracijo in z enega od balkonov fotografirala mesto od zgoraj. Za potovanje na Hrvaško se je Vanessa odločila, da bi uresničila željo najstarejši hčerki.

"Kobe je najstarejši hčerki Nataliji dovolil izlet z razredom. Dolgo so tekli načrti, a medtem so zaradi situacije s koronavirusom izlet odpovedali," je pojasnila in dodaja, da se je na Hrvaškem imela čudovito.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta