(FOTO) Vse, kar morate vedeti o jahti, na kateri dopustuje Ronaldo: Kino, telovadnica, tobogan ...

A.L.
27.06.2019 16:20

Ronaldo in Georgina uživata na prestižni jahti, ki ponuja vse, kar si lahko predstavljate.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Novinarji britanskega tabloida The Sun so delili nekaj utrinkov z luksuzne jahte, ki jo je nedavno najel nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo. Jahta naj bi bila vredna okoli 16 milijonov evrov, tedenska izposoja pa stane okoli 190 tisoč evrov. Jasno je -Cristiano Ronaldo dobro ve, kako početi dve stvari. Igrati nogomet in uživati.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BzEB_TWAx0t/{/instagram}
Ronaldo in njegova Georgina sta uživala na jahti "Afrika I", ki jo je leta 2010 zgradila italijanska ladjedelnica Benetti. Lani so luksuzno ladjo prenovili, danes pa je, kot poroča The Sun, pravi raj na morju. Jahta je dolga več kot 15 metrov in visoka 8,8 metra. Sprejme lahko dvanajst gostov, ki lahko uživajo v šestih kabinah. Na jahti je prostor tudi za devet članov posadke.
Član Juventusa in 25-letna Georgina tako v teh dneh uživata v vsem udobju, ki ga nudi  "Afrika I", sproščata se lahko tudi v prostornem džakuziju na sončni palubi.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BzIi523gYA5/{/instagram}
Na jahti je poskrbljeno tudi za telovadnico, ki jo nogometaš in njegova lepa izbranka gotovo koristita. Ponuja tudi Wi-fi za vse, ki ne želijo ostati "odrezani" od sveta ali preveč oddaljeni od družbenih omrežij.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BzDUCq1gFA1/{/instagram}
Sicer pa je na prestižni jahti za lepo postavo mogoče poskrbeti tudi drugače. Kot poroča The Sun, vam tam nikoli ne bo dolgčas. Na jahti sta dva cestna skuterja, vodni skuter pa tudi tobogan. Gostje na jahti imajo možnost jadranja, deskanja na vodi, na voljo je tudi potapljaška oprema. Ob večerih se lahko Ronaldo in Georgina sprostita ob gledanju filmov na prostem.
{instagram}https://www.instagram.com/p/By8AFW2AzmT/{/instagram}
Jasno je, da si lahko oddih na jahti privoščijo le izjemno premožni ljudje in Ronaldo je gotovo eden izmed njih. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta