(FOTO) Will Smith pokazal zaobljen trebuh: V najslabši formi v življenju sem!

D.Ži
04.05.2021 08:15
Karantenske zaloge so se uspešno nabrale tudi na telesu slavnega igralca, ki se je odločil obline deliti z javnostjo.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Will Smith je na družbenih omrežjih objavil fotografijo, na kateri pozira v naravi. Slavni igralec je oblekel zgornji del trenirke, ki ga ni zapel, opravo je dopolnil le z boksaricami. "Iskren bom - v najslabši formi v življenju sem," je pripisal fotografiji, na kateri lahko vidimo njegov zaobljen trebuh in polna lička. Objava je v hipu zbrala štiri milijone všečkov.

"Ti si Will Smith in lahko si, v kakršni koli formi želiš," je nekdo pripisal k fotografiji, ki razkriva, da je tudi nekdaj mišičasti zvezdnik nabral nekaj karantenskih zalog. "To je najboljša objava v zgodovini družbenih omrežij", "Bodimo realni, star si 52 let in videti si sijajno", "V odlični formi si bil večino življenja, zaslužiš si oddih", je le nekaj od navdušenih komentarjev.

Zvezdnik nepozabne serije Princ z Bel Aira se je lani znašel v središču škandala, ko je njegova žena javno priznala, da je imela afero z glasbenikom Augustom Alsinom, njegova hči Willow pa je nedavno razkrila, da ima rada več partnerjev hkrati, saj meni, da monogamija pelje k varanju.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta