(FOTO) Z vsako objavo na Instagramu zasluži 45 tisoč dolarjev, a zanjo morda še nikoli niste slišali

D.Ži
15.06.2020 13:40

Ko boste prebrali, koliko denarja obračajo spletne vplivnice, boste morda imeli pokvarjen dan.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Morda še nikoli niste slišali za Michelle Lewin, a če vam povemo, da za posamezno objavo na Instagramu v žep pospravi okoli 45 tisoč dolarjev, boste nanjo najbrž postali bolj pozorni, piše news.com.au.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B4iKyDaHULg/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Future Fit je analiziral podatke in 34-letnico iz Venezuele razglasil za najbolj vplivno fitnes influencerko na svetu. Na Instagramu ji sledi 13,6 milijona ljudi, vse več oboževalcev ima tudi na svojem YouTube kanalu.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8B_fjWBLeJ/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Lewinova se je v ZDA preselila leta 2012, tam je postala uspešna bodibilderka in fitnes manekenka, krasila je naslovnice več kot 30-ih revij. Danes živi na Floridi, kjer vodi svoj fitnes imperij, ki vključuje programe vadbe, prehransko svetovanje in prodajo oblačil. Svoje lepotne skrivnosti je leta 2018 delila v knjigi The Hot Body Diet. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B_DhlaUDzG6/{/instagram}
Druga na lestvici Future Fita je Jen Selter, ki ji sledi več kot 12,8 milijona ljudi in z vsako objavo zasluži 42 tisoč dolarjev. Svoje fitnes potovanje je začela kot najstnica. Takrat je še delala na recepciji v eni od telovadnic in se kmalu navdušila nad družbenimi omrežji. 26-letnica je popularizirala belfie (sebek zadnjice), nekateri ji pravijo tudi Kim Kardashian fitnes scene.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CA300zwjvLF/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Anlella Sagra je na razvpiti lestvici tretja. Sledi ji 11,6 milijona uporabnikov Instagrama in po objavi zasluži 38 tisoč dolarjev. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B_8p_QgJh-d/?utm_source=ig_embed{/instagram}
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta