(FOTO) Znana Slovenka priznala: V solzah zaradi trebušnih mišic

A.L.
24.07.2020 20:10
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Indira Ekić, nekdanja udeleženka iz oddaje The Biggest Loser Slovenija, kjer se je prebila vse do finala, s sledilci na družbenem omrežju še vedno rada deli utrinke svojega zdravega načina življenja. Že večkrat je povedala, da ji je šov spremenil življenje in poskrbel, da je njen vsakdan precej bolj zdravo obarvan kot nekoč. K temu veliko pripomore tudi njen partner, ki je hkrati tudi zagrizen športnik.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CCjSr4Lpvh-/{/instagram}
Kot je priznala pod eno od zadnjih fotografij, je kljub zdravemu načinu življenja za nekaj časa izgubila videz popolno izklesanega trebuha. "Sprva sem jokala, potem sem našla tisoč izvirnih izgovorov, po mesecu dni sem spet videla moje sramežljive trebušne mišice," je zapisala in dodala, da je zdaj vse postalo večji užitek.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CCv2YzQJW_A/{/instagram}
"Res kapo dol, da že veš čas vzdržuješ težo, da nisi zašla na 'stare poti'. Vem, koliko truda je potrebnega, da ti vse skupaj 'pride v kri' in to vzdržuješ," ji je zapisala ena od sledilk, druga pa dodala: "Res je, ko po dolgem času treniranja in odrekanja opazimo spremembe, si želimo še več. Močne ženske."
{instagram}https://www.instagram.com/p/CCl9AEupXlN/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/CBlW9ZEJK-Z/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/CA3BzYWpVmu/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta