(FOTO) Znana slovenska pevka svoje naravne obline razkazuje na razvpiti strani OnlyFans

D:Ži
07.12.2021 12:00

Vse več Slovenk in Slovencev se navdušuje nad inovativno priložnostjo služenja denarja z objavo intimnih fotografij. Tudi nekaj znanih je med njimi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pop TV

Večkrat smo jo slišali tarnati, da s svojo glasbeno kariero, kljub izjemnemu talentu, ni zadovoljna in da so od nje uspešnejše mnogo manj nadarjene pevke. A če ni šlo z glasilkami, bo morda šlo z drugimi telesnimi deli. Pevka Katja Ajster, ki jo poznate po umetniškem imenu Kataya, je zavihala rokave (in vse ostalo) ter se lotila gradnje kariere na razvpitem portalu OnlyFans. Gre za platformo, na kateri lahko uporabniki prodajajo ali podarjajo svoje vsebine, v glavnem gre za erotične ali celo trdoerotične

Že dobra dva meseca tam svoje sledilce osrečuje z erotičnimi fotografijami, oboževalci lahko z njo tudi poklepetajo. Tako je Kataya postala še ena od Slovenk, ki poskušajo na ta inovativen način nekaj zaslužiti. V posel, ki priteguje vedno več ambicioznih, pozornosti in zaslužka željnih Slovencev, jo je vpeljala Ana Pusovnik, ena najbolj znanih slovenskih zvezdnic OnlyFansa, ki smo jo še najbolje spoznali kot eno od kandidatk v šovu Sanjski moški, v katerem srca Gregorja Čeglaja, tako kot vse ostale kandidatke, ni osvojila. 

Katayin nov posel očitno obeta. Za dostop do njenih delikatnih vsebin boste morali odšteti 22 evrov na mesec. "Naravne obline ter velik karakter, ali zmoreš?" je reklamni moto 35-letne glasbenice. Projekta se je lotila zelo profesionalno, saj za posnetke pogosto najame profesionalnega fotografa.

{instagram_api}{/instagram_api}

Njen profil nosi ime Katyice oziroma Katy Ice. Med znanimi Slovenkami, ki svoje čare razkazujejo na tej platformi, so tudi Denise Dame, nekdanja misica Jinny Ribič, pa Ksenija Kranjec in Lara Goršek Kos

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta