Zvezdnica OnlyFansa razkriva: Francoski reprezentant mi je ponujal 50 tisoč evrov za eno noč

08.10.2021 09:06
Če ji ne bi bil ponudil denarja, bi skoraj zagotovo spala z njim.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična
Reuters

Francoska nogometna reprezentanca se je skozi leta profilirala na dva načina. Kot ena najboljših na svetu, ko gre za dogajanje na igrišču, in kot ena najbolj kontroverznih zunaj igrišča.

O nogometnih uspehih ni treba prav veliko razpravljati, saj so vrhunski, zelo odmevni pa so tudi škandali nogometašev. Skoraj ne mine teden, ko ne bi zakuhali kakšnega novega. Nepozaben ostaja tisti, ko so Benzemaja vrgli iz reprezentance, nato pa se je vanjo spet vrnil. Leta 2015 je moral oditi zaradi škandala, ko je kolega Mathieuja Valbueno izsiljeval s posnetkom, na katerem naj bi vezist Marseilla spolno občeval z mladoletnico. 

Benzemajevo vrnitev je pospremilo le malo pompa in škandal je zanj minil relativno neboleče. Zdaj je na obzorju novi. Ena najbolj priljubljenih francoskih zvezdnic plačljive platforme OnlyFans, 50-letna Nathalie Andreani, je za portal Public.fr dala izjavo, v kateri trdi, da ji je eden od francoskih reprezentantov ponudil 50 tisoč evrov, da bi prenočila pri njem. 

"Dobivam številne ponudbe, ena je prišla celo od nogometaša. Ponujal mi je 50.000 evrov, da prenočim pri njem. Večkrat mi jih je ponudil, a sem ga zavrnila," je dejala Andreanijeva in razkrila: "Igra za francosko reprezentanco in moram povedati, da sem bila ob njegovi ponudbi šokirana. Škoda, če ne bi bil ponudil denarja, bi spala z njim."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta