(FOTO) Zvezdnica povsem iskreno: Celulita se ne sramujem več

A.L.
06.09.2019 11:43

Raje sem jedla lubenico s stepeno smetano, ker sem se preveč bala kosa torte in se počutila slabo zaradi neke "usrane" diete," je bila iskrena.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ste vedeli, da imamo mednarodni dan celulita? Pozornost mu je letos posvetila cela priljubljena Demi Lovato, ki je na Instagramu objavila neretuširano fotografijo, s katero dokazuje, da celulit doleti tudi največje zvezdnice. Igralka in pevka, ki je bila lani na dolgi rehabilitaciji po predoziranju z drogami, je ponosno pokazala celulit in sporočila, da se svojega telesa ne sramuje več.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B0sAgNUhSB-/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Vse do sedaj je imela Lovatova namreč velike težave s sprejemanjem svojega telesa. Njena največja nočna mora naj bi bile gole fotografije v kadi, ki razkrivajo vse nepravilnosti, predvsem pa celulit, pravi. A tega je sedaj konec. Lovatova napoveduje novo obdobje v svojem življenju, ko bo svoje telo z veseljem in povsem neobremenjeno pokazala oboževalcem.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B2DLlZ4BfgP/{/instagram}
"Torej, tukaj sem, brez sramu, neustrašna in ponosna, da imam telo, ki se je že toliko borilo in me bo znova presenetilo, ko bom, upam, nekega dne rodila," je bila iskrena pevka.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BygMuwahxRB/{/instagram}
Tako čudovit občutek je biti spet na televiziji in v filmih, ne da bi se pred tem 14 dni obremenjeval z vadbo in dietami, je priznala zvezdnica. "Raje sem jedla lubenico s stepeno smetano, ker sem se preveč bala kosa torte in se počutila slabo zaradi neke 'usrane' diete," je ostro nadaljevala.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B1Wt2TBB7RL/{/instagram}
"Torej, to sem jaz, takšna kot sem, pristna. Rada se imam. Tudi vi bi morali imeti radi same sebe."
{instagram}https://www.instagram.com/p/BxfgJaoBr21/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta