(FOTO) Oboževalci Kate Middleton zaskrbljeni: Zakaj so njene roke nenehno polepljene z obliži?

A.L.
15.08.2019 18:00

V kraljevi palači pojasnila niso podali.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Britanska vojvodinja Kate Middleton skoraj vedno na rokah nosi kožne obliže, zaradi česar so se oboževalci začeli spraševati, s kakšnimi težavami se sooča. No, sedaj je znano, da je zdravstveno stanje britanske vojvodinje povsem normalno, obliži na rokah pa so tam zaradi grizenja nohtov.
{twitter}https://twitter.com/Daily_Star/status/1131688758976245760{/twitter}
Kate naj bi si pogosto grizljala nohte in obnohtno kožo. Še posebej pogosto to počne v trenutkih, ko je pod stresom in v primeru, da jo čakajo pomembne kraljeve obveznosti, poročajo tuji mediji. Z grizenjem gre tako daleč, da ji pomaga le še obliž.
{twitter}https://twitter.com/RoyalFanNews/status/797793173154238464{/twitter}
{embed_youtube}https://youtu.be/NbmMAjH0LIE{/embed_youtube}
Ker so obliži kožne barve jih je včasih težko opaziti, a poznavalci pravijo, da kraljeve palače skoraj nikoli ne zapusti brez njih. Tako je bilo tudi na nedavnem dogodku, ki se ga je udeležila v družbi princa Williama. Tokrat je obliž "krasil" sredinec na desni roki. Britanski mediji so se po vprašanje, kaj se dogaja s Kate, že obrnili tudi na kraljevo palačo, kjer odgovora o njeni neprijetni navadi niso podali.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta