(FOTO)"Lepota in seksualnost nimata omejitev": Playboy v novi številki s fotografijami upokojenih zajčic

A.L.
22.12.2019 13:01

V novi številki se posvečajo vprašanju enakosti, ob tem pa so k sodelovanju povabili pet žensk, ki so med letoma 1963 in 2013 kot Playboyeve zajčice krasile naslovnico revije.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Najbolj znana moška revija na svetu Playboy je v novi številki poskrbela za obujanje spominov. Združili so nekdanje, zdaj že upokojene Playboyeve zajčice, in tako udejanjili svoj slogan "enkrat zajčica, vedno zajčica".
V novi številki se posvečajo vprašanju enakosti, ob tem pa so k sodelovanju povabili pet žensk, ki so med letoma 1963 in 2013 kot Playboyeve zajčice krasile naslovnico revije. Najstarejša od petih je bila 77-letna Victoria Valentino, ki je naslovnico krasila septembra 1977. S tem je postala tudi najstarejša ženska, ki je kadarkoli pozirala za Playboy.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B6G9BxzJJRh/{/instagram}
Pri tokratni izdaji revije je sodelovala tudi 62-letna Candace Collins Jordan, ki je bila zajčica leta 1977, ko je bila stara 22 let. Kot pravi, ženskam želi pokazati, da lepota in seksualnost nimata omejitev. 51-letna Reneé Tenison je za Playboy prvič pozirala leta 1989, leto dni kasneje pa je naslovnico krasila kot prva afroameriška zajčica leta. Tudi danes 45-letna Brande Roderick se je pridružila tokratnemu snemanju, naslovnico revije pa je prvič krasila leta 2000, leta 2001 je prejela naziv zajčice leta.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B579IXGJ1Yo/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Najmlajša v peterici je 32-letna Raquel Pomplun, ki je Playboyeva zajčica postala leta 2012. Leto dni kasneje je prejela naziv prve mehiško-ameriške zajčice leta.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta