Harry in Meghan z novim projektom razbesnela Britance: "Izbrala sta najslabši možni trenutek!"

D.Ži
08.04.2020 10:42

Namen je bil dober, izvedba slaba. Dve uri po tem, ko je na intenzivni negi pristal britanski premier, sta se susseška vojvoda pohvalila s svojim novim projektom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Čeprav kraljevskih obveznosti več nimata, je Harryju in Meghan nekako uspelo spet razjeziti Britance, ki jima tokrat zamerijo precej ponesrečeno časovno usklajenost. Susseška vojvoda sta predstavila podrobnosti svoje nove neprofitne organizacije Archewell, ki bo zamenjala njuno dozdajšnjo znamko Sussex Royal, katere uporabo jima je prepovedala kraljica.
{twitter}https://twitter.com/missyy888/status/1247312099967148032{/twitter}
To sta naredila tik po objavi novice, da je zaradi poslabšanja stanja po okužbi s koronavirusom na intenzivni negi pristal britanski premier Boris Johnson. Kar se je nekaterim zdelo precej neobzirno. Informacije o Archewellu so se pojavile le dve uri po premierjevi hospitalizaciji. Kraljevski biograf Phil Dampier meni, da za lansiranje novega projekta nista mogla najti slabšega časa. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta