Jo prepoznate? Iz deklice je zrasla ena najbolj vročih slovenskih pevk

D.Ži
30.04.2019 10:46

Že takrat je bila nepopravljiva klepetulja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Droben deklič samozavestno drži mikrofon in govori v nedogled. V šali bi lahko rekli, da se nekatere stvari pač nikoli ne spremenijo. Leta bežijo in tudi sama je navdušena ob posnetku svojih medijskih začetkov. Iz zgovorne deklice v rumeni jakni je zrasla ena najbolj priljubljenih slovenskih pevk, ki nas zadnje tedne navdušuje tudi na plesnem parketu šova Zvezde plešejo. Staj ste jo prepoznali, ne? To je Tanja Žagar, nekdanja članica slovenske dekliške pop senzacije Foxy Teens, ki jo vidimo tudi v novem dokumentarcu o ŠKL - Šolski košarkarski ligi.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bw2d8-ED8Sx/{/instagram}
"Temu posnetku pa sem se iz srca nasmejala. Čudoviti in nepozabni spomini na sodelovanje pri projektu ŠKL. Veliko mladih nas je bilo del te lepe zgodbe, katero si lahko ogledamo v dokumentarnem filmu, ki je že v kinematografih," je objavi pripisala Žagarjeva.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BwSkPpZjq1W/{/instagram}
Tanja piše o dokumentarcu ŠKL - Šport tisočerih obrazov. V njem spremljamo uresničitev ideje, ki je ob manjku kakovostnih šolskih programov v času tranzicije, prerastla v temeljni državni projekt za osnovnošolce in srednješolce. Projekt je 24 let združeval mnoge mladostnike po vsej regiji in bil najbrž največji šolski projekt pri nas. V letih, ko je prihodnost za ŠKL nedorečena, se ob spremljanju razvoja, rasti in zatona, prebujajo toliko bolj živi spomini in izkušnje na ligo, ki je bila prva za vse.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BwFepN0Dt5D/{/instagram}
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta