Kaj te dni počne sanjski moški Mijo Matić? Se vrača k Nuši?

S. B.
31.01.2020 09:30

Mijo, ki ga lahko ob večerih spremljajo v resničnostnem šovu Sanjski moški Hrvaške, je s svojo Instagram objavo prebudil slovenske oboževalke. Ob fotografiji iz Pohorja ga dekleta navdušeno vabijo še na druge konce Slovenije, tudi na Šmarno goro!

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sanjski moški Hrvaške
Warner Bross

Medtem ko se v večernem televizijskem šovu postavni Mijo Matić še vedno odloča, katero dekle bo omrežilo njegovo srce, doma v Zagrebu že živi življenje znane osebnosti. V svojem urniku, ki ga sicer še vedno polnijo ure vadb v fitnesu in delo manekena, mora sanjski moški najti čas za intervjuje in obiskovanje medijskih dogodkov. O vsem pa seksi gasilec obvešča tudi svoje sledilce na Instagramu. Tako se je pred dnevi udeležil premiernega predvajanja akcijske komedije Gospodje (The Gentlemen) režiserja Guya Ritchieja. Videti je tudi, da se v zadnjem času rad ukvarja z urejanjem svojega stanovanja, navdušenje nad tem pa je menda podedoval od svojih staršev. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B7LL6NUJvkW/{/instagram}
Mijeve slovenske oboževalke pa so ob pregledu objavljenih fotografij opazile, da se je pred kratkim mudil tudi v Sloveniji. Objavil je namreč panoramsko fotografijo iz naše izletniške točke na Rogli in seveda se ob tem takoj zastavlja vprašanje, ali ga je v te kraje privabila Nuša Rojs. Njegova izbranka v šovu, s katero po začetnih poskusih nista nadaljevala ljubezenske zgodbe, je namreč Štajerka, Mijo pa je tudi v našem intervjuju omenil, da z Nušo ostajata v dobrih odnosih.  
{instagram}https://www.instagram.com/p/B7o5w8dJv27/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B74QKBhpPzk/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B5qXqFVpS66/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta