Sanjski Mijo: Popolni zmenek je lahko kjerkoli in kadarkoli

Saša Britovšek Saša Britovšek
28.01.2020 06:03

H kratkemu klepetu smo povabili mladeniča, ki te dni buri domišljijo slovenskih televizijskih gledalk. Mijo Matić je Sanjski moški Hrvaške, a leto 2020 je začel tudi kot sanjski moški številnih Slovenk. Seksi gasilec, očarljiv Zagrebčan, predan športnik in maneken s popolnim nasmehom, ki pri ženski najbolj občuduje spontanost.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mijo Matić 
Pop Tv

Od konca vašega sodelovanja v šovu Sanjski moški je minilo že kar nekaj mesecev. Se je vaše življenje od takrat kaj spremenilo?
Že pred šovom sem bil zadovoljen s svojim življenjem. Po tem sodelovanju pa so se mi odprla mnoga nova vrata, lahko rečem da so se izboljšali tako poslovni kot tudi zasebni odnosi. Oboje me zelo veseli in to mi veliko pomeni. 
Kaj vam je dala ta televizijska izkušnja? Ste izvedeli celo kaj novega o sebi, morda o ženskah?
Lahko rečem, da sem sebe malo bolje spoznal. Ugotovil sem tudi, kako zelo rade imajo ženske komplimente in da jim jih je treba boj pogosto poklanjati. 
Katere ženske lastnosti vas najbolj privlačijo?
Najbolj mi je všeč spontanost. Tudi razigranost, radovednost in empatija. 
Sanjski moški pelje veliko deklet na zmenek. Kakšen je vaš popolni zmenek?
Za popolni zmenek po mojem okusu ni potreben določen čas in kraj. Ne verjamem v te zunanje okoliščine, saj ko sta si dve osebi všeč, se razumeta in imata resnično radi, je popolni zmenek lahko kjerkoli in kadarkoli.  

Fant očara s popolnim nasmehom. 
Pop Tv
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta