Princ William dvignil roke: "Vse življenje sem lahko objel svojega brata, zdaj pa ne morem več"

D.Ži
13.01.2020 10:07

Kako se bo razpletel krizni sestanek, ki ga je kraljica sklicala v Sandringhamu, lahko le ugibamo, so pa prijatelji javnosti izklepetali nekaj misli globoko užaloščenega princa Williama.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Princ William in princ Harry. Nekoč tesna zaveznika, danes pa vsak na svojem planetu.
epa

Prijatelji princa Williama trdijo, da je ta nad svojim mlajšim bratom dvignil roke in obupal. Svojim zaupnikom naj bi dejal, da je njun zelo tesen odnos izginil in da princa Harryja po lanskem sporu ne more več objeti.  "Vedno sem lahko objel svojega brata, a tega več ne morem narediti. Sva dva ločena svetova," njegove domnevne besede v Sunday Timesu povzemajo prijatelji. Odločitev, da se princ Harry in vojvodinja Meghan umakneta v Severno Ameriko in se odpovesta kraljevskim dolžnostim, naj bi krater med bratom še poglobila. Zaradi bratovega obnašanja naj bi William bil povsem iz sebe in zelo besen. Danes naj bi se brata srečala v Sandringhamu, kjer kraljica Elizabeta II. sklicuje krizni sestanek. Tam naj bi bil tudi njun oče, princ Charles. Meghan naj bi na sestanku prisostvovala preko videopovezave. 

epa
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta