Kraljeva družina v zadregi: Princesin ljubimec razkril, kaj vse ji v postelji počne ure in ure

D.Ži
21.10.2019 13:15

Norveška kraljeva družina te dni zardeva in pogled upira v tla.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Norveški rojalisti bi se te dni najraje ugreznili v tla in tam ostali. Tako kočljiva situacija se je razvila. Spletni časopis Nettaviden je vse skupaj naslovil z besedami: "Tako neprijetno, da vsa kraljevina zardeva." Kaj se je zgodilo?
Ljubimec 48-letne  princese Märthe Louise - samooklicani šaman Durek Verrett - je javnosti razkril kup sočnih podrobnosti iz njunega zasebnega življenja. V svojem podkastu je povedal, da rad seksa tri do štirikrat na dan. Pri tem ne gre za seks na hitro, zadeva se lahko celo zelo zavleče. "Včasih seksava tudi štirikrat na dan in moja partnerica me takrat vprašal, ali ne bi bil že čas, da mi pride. Odvrnem ji, da ni in da ji lahko podarim toliko orgazmov, kot si želi. Seksava lahko ure in ure, vseeno mi je. Ni treba, da mi pride," je izjavil in dodal, da pogosto dela raztezne vaje in meditira.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B3qRa04ADZX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix{/instagram}
Njegova serija podkastov se imenuje Ancient Wisdom Today. Spolne podrobnosti je razkril med pogovorom z ameriškim svetovalcem s področja življenjskega sloga Daveom Aspreyem. Povedal je tudi, da so za njim dolga leta treninga brzdanja ejakulacije. Zanimale so ga tudi vaje, ki bi naj omogočile spermi, da se vrne nazaj v moško telo. Kar naj bi pripeljalo do večje spolne vzdržljivosti. Očitno ni šlo vedno po načrtih. "Bili so časi, ko sem orgazme doživljal kot nor. Na tem področju sem zelo ekstremen," je še povedal Verret. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B3m8UBhg2aT/{/instagram}
Nekaj tednov prej je v podkastu razglašal, da zna zelo dobro očistiti ženske, ki imajo za seboj veliko spolnih partnerjev. Trdi, da nekdanji ljubimci v stenah nožnice pustijo odtis. On naj bi poznal vaje, ki te spomine na nekdanje ljubimce odstranijo. Oglasilo se je celo nekaj seksologov, ki trdijo, da šaman govori popolne neumnosti. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B2Ci8aMiZ4f/{/instagram}
Princesa Märtha Louise je iz ljubezni do svojega novega partnerja obljubila, da bo naziv princese uporabljala le še v zasebnem življenju. Kar ni prav enostavno, saj ne uporablja priimka. Tako se je odločila, ko so ji očitali, da svoj plemiški naziv uporablja za promocijo šamanizma.
 {instagram}https://www.instagram.com/p/B1QonsuCKSb/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B1JK_blieOE/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B03LfUBBgtw/{/instagram}
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta