Lepa športna voditeljica o intimnih fotografijah, ki so pristale na spletu: Mislila sem, da je življenja konec

15.09.2021 10:00
"Ko mi je prijatelj poslal prvo fotografijo, nisem prišla do sape deset minut," pravi atraktivna Sicilijanka, ki so ji hekerji leta 2017 vdrli v računalnik, ukradli intimne fotografije in jih objavili na spletu.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Diletta Leotta je ena najbolj znanih športnih voditeljic na svetu. Zaradi svojega čednega videza na tekmah priteguje veliko pozornosti, njena kariera pa se je leta 2017 močno zamajala, saj so v javnost prišle njene intimne fotografije.

Profimedia

"Dobro se spomnim tega trenutka. Prijatelj mi je povedal, da so moje fotografije pristale na internetu. Odvrnila sem, da zagotovo niso moje, in pomislila, da gre za fotomontažo. Nato mi je poslal prvo fotografijo in v sebi sem začutila praznino. Do sape nisem prišla deset minut, mislim, da enostavno nisem mogla dihati. Bil je tragičen trenutek," se je težkih trenutkov Diletta spomnila v oddaji  "Buoni o cattivi" (Dobri ali zli).

Profimedia

Atraktivna Sicilijanka takrat še ni bila tako slavna, krivdo za škandal pa pripisuje hekerjem, ki so vdrli v njen računalnik, ukradli fotografije in jih objavili na spletu. "Mislila sem, da je mojega življenja konec, da nikoli ne bom več zapustila hiše, prepričana, da bodo ljudje samo že zrli vame in nikoli ne bodo nehali govoriti. Te fotografije - na nekaterih sem bila celo mladoletna - so bile fotografije, na katerih se dekle pač fotografira v ogledalu po prhanju. Seveda jih nisem nikomur pošiljala, bile so v mojem računalniku, dokler niso vanj vdrli," pravi Diletta Leotta. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta