Miha Krušič povsem iskreno o razpadu zveze z Ano Klašnja: "Veliko sem prejokal!"

D.Ži
03.02.2022 10:30

Eden naših najbolj cenjenih koreografov je spregovoril o svojem novem življenju, v katerem sin ni vsak dan ob njem.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mister Slovenije

Ljubezni pridejo in gredo, spomini pa ostanejo. No, ne samo spomini, tudi otroci, ki potem postanejo stična točka nekdanjih partnerjev. Balerina Ana Klašnja in koreograf Miha Krušič sta bila eden najlepših parov na slovenski estradni sceni, a se ni izšlo. Zdaj je on o težki izkušnji spregovoril v oddaji Planet Vau. Gledalce je globoko ganila njegova izpoved od tem, kako zelo težko mu je tiste dni, ko ni skupaj s sinom Jašo

Rene Gomolj

"Največji problem je prva dva dneva, ko Jaše ni, ko pride teden, ko ga peljem v vrtec in potem ga ni doma. Vmes sem začel vpeljevati to, da sem šel jaz po otroka in da je Ana pred treningom počivala. Ker nisem mogel vzdržati, tudi zdaj ne morem. Sem vesel, da ima Ana tako službo, da ima veliko treningov, da lahko tudi v tednu, ki ni moj, vidim otroka. Otrok je del mene," je povsem odkrito povedal Krušič in dodal, da te izkušnje nikomur ne privošči.

Studiocapsula

Vsakemu, ki ima otroka, svetuje, naj razmerje poskusi rešiti. "Jaz sem se zelo trudil, a ni uspelo in sem moral sprejeti to odgovornost, da bom en teden imel otroka in en ne," je dejal.

Miha Krušič in Anja Klašnja sta dolgo veljala za enega najlepših parov na slovenski sceni, a ni šlo ...  
Mediaspeed

Veliko je prejokal in šele po pol leta brez solz doživel večer brez sina. Pojasnil je, da sta z nekdanjo partnerico zelo obzirno in previdno pristopila do tega, da bo sin en teden pri enemu in drug teden pri drugemu. "En dan tu, en dan tam. Pa dva dneva, pa sem se jaz zadrževal v tistem stanovanju, pa mi ni bilo lahko, ampak za otroka vse in tudi Ana je to vedela in je to zelo podpirala," je razkril koreograf.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta