Najbolje plačana zvezdnica leta 2020 je zaslužila več kot Ronaldo, Federer in Messi skupaj

D.Ži
08.06.2020 10:16

Družina Kyle Jenner naj bi se na vse pretege trudila umetno dvigniti vrednost njenega podjetja in jo vrniti na seznam najmlajših milijarderk na svetu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Revija Forbes je nedavno Kylie Jenner odvzela naziv najmlajše samoustvarjene milijarderke na svetu in njeno družino obtožila, da umetno dviguje vrednost njeni kozmetični znamki, samo da bi se spet znašla na vrhu njihovega seznama.
A nekje Kylie še vedno vztraja na vrhu. Tokrat gre za lestvico stotih najbolje plačanih slavnih oseb, ki jo Forbes pripravi vsako leto. Kylie je z zasluženimi 590 milijoni dolarjev zasedla prvo mesto in tako trikrat prehitela svojega svaka Kanyeja Westa, ki se nahaja na drugem mestu s 170 milijoni dolarjev zaslužka.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CAqX7UyHxlY/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Na tretjem mestu je tenisač Roger Federer s 106,3 milijona dolarjev, sledi Ronaldo s 105 milijoni, pa Messi z milijonom manj. Na šestem mestu je igralec Tyler Perry s 97 milijoni, sledijo Neymar z 95,5 milijona, Howard Stern z 90 milijoni, LeBron James z 88,2 milijona in Dwayne The Rock Johnson s 87,5 milijona dolarjev.  
{instagram}https://www.instagram.com/p/CBBqhIdAkNO/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Kylie je zaslužila več kot West, Federer in Ronaldo skupaj, k temu je veliko prispevala prodaja 51-odstotnega deleža v kozmetičnem podjetju Coty, ki je vredno 600 milijonov dolarjev. Trenutno naj bi skupaj v lasti imela okoli 900 milijonov dolarjev. Skupaj je 100 najbolj plačanih zvezdnikov na svetu zaslužilo 6,1 milijarde dolarjev bruto, kar je za 200 milijonov manj od lani. Forbes piše, da je k temu veliko prispevala pandemija koronavirusa, zaradi katere so odpadle številne tekme in kulturni dogodki. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta