Ne podležite njegovemu šarmu! Lažni Hauser poskuša iz vas izvleči denar

D.Ži
15.11.2019 10:36

Zelo malo verjetno je, da vas preko Instagrama na zmenek vabi pravi Stjepan.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Pa ravno zdaj, ko njegovo ljubezensko življenje očitno doživlja razcvet, se mora hrvaški glasbeni zvezdnik Stjepan Hauser ukvarjati s prevarantom, ki se naokoli lažno predstavlja pod njegovim imenom. 
"Zelo smo žalostni, ker slišimo, da je Hauserjevo ime spet bilo zlorabljeno za lažno predstavljanje in denarne prevare nedolžnih ljudi. Vsi, ki so postali žrtev kraje identitete, naj z vsemi podrobnostmi primera kontaktirajo lokalno policijo. Samo da bo jasno: Hauser nikoli ne bi navezoval stika s svojimi oboževalci neposredno preko družbenih omrežij, vse denarne zahteve so prevara," piše v uradni izjavi na njegovem uradnem Instagram profilu. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B42WT9KHyg2/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Ni prvič, da je uspešni glasbenik, sočelist Luke Šulića v svetovni čelistični senzaciji 2Cellos, postal žrtev kraje identitete. Letos se je že večkrat pritožil glede lažnih profilov z njegovim imenom. Nekateri so iz oboževalcev poskušali izvleči nekaj denarja, drugi so se z oboževalkami dogovarjali za namišljene zmenke.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B4pP_I7n5pW/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta