Pikantna poletna skrivnost: Ali Stjepan Hauser čelo vadi popolnoma brez oblačil?

D.Ži
29.07.2019 13:25

Hrvaški čelist je našel način, kako združiti vročinski val in igranje klasične glasbe.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Poletje je, a nekateri ne počivajo. Kar je treba, je treba. In tako je sredi najbolj lenobnega dela leta, potem ko si je od napornega zvezdniškega življenja malce oddahnil, za lok prijel Stjepan Hauser, Šulićev sočelist v 2Cellos, ter začel vaditi. "Ni poletnih počitnic zame, vadim čelo kot zmešan," je napisal na Instagramu. Kar niti ne bi bilo tako nenavadno, če ne bi za čelom sedel slečen. Oboževalke so v hipu zavriskale. Gola dejstva na posnetku so pritegnila tudi glasbenico Marianno Fasone, ki ga je vprašala, ali čelo vadi popolnoma gol. Hauser se je hitro odzval in v svojem navihanem slogu odvrnil, da bo to za vedno ostala skrivnost.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B0apVd1HUdl/{/instagram}
No, ni pa njegov mali striptiz očitno všeč vsem. Tu in tam se najde kdo, ki mu na dušo polaga, da česa takega za promocijo sploh ne potrebuje, saj je izvrsten glasbenik. A tisti, ki si želijo, da bi Hauser odmaknil čelo in vstal, so kljub temu v veliki večini.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B0bT12QHbLh/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta