Ne sanje, resničnost: Dekle iz Kungote nastopilo pred angleško kraljico

Gregor Grosman Gregor Grosman
11.11.2019 15:39
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Gordana Grandošek Whiddon
Instagram

V londonski dvorani Royal Albert Hall sta pred britansko kraljico Elizabeto II. nastopili plesalki Gordana Grandošek Whiddon in Nina Gerič. Mariborčanka Grandoškova je na Facebooku zapisala: "Niti v sanjah si nisem predstavljala, da bi kdaj dekle iz Kungote nastopilo pred kraljevo družino, na enem najbolj prestižnih prizorišč." Tudi Geričeva je zapisala, da se počuti počaščeno in ponosno: "To je bil verjetno najbolj pomemben nastop mojega življenja. Ni besed, s katerimi bi lahko opisala, kako sem se počutila." 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B4oT7lxlNHD/{/instagram}
Slovesnosti ob spominskem dnevu na konec I. svetovne vojne (Festival of Remembrance) so se udeležili tudi ostali člani kraljeve družine. Ob angleški kraljici sta bila princ Charles in njegova Camilla, pa princa William s Kate Middleton in Harry z Meghan Markle. Slovenski plesalki sta z ostalimi plesalci zaplesali ob spremljavi igralca Jeffa Goldbluma, ki je skupino spremljal ob klavirju. 
{facebookpost}https://www.facebook.com/gordana.grandosek/posts/10157429689396343{/facebookpost}
Gordana Grandošek Whiddon je med drugim zaplesala skupaj s profesionalnim plesalcem Robinom Windsorjem, koreografjio pa je pripravil Patrick Helm
{embed_youtube}https://youtu.be/0fekANmw9hA{/embed_youtube}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta