(FOTO in VIDEO) Urejeni nohti, popolna pričeska ... Tuji medij se sprašuje, ali Melania Trump krši pravila družbene distance

A.L.
16.04.2020 20:53

Vanity Fair dopušča tudi možnost, da so posnetki, vključno s tistim ponedeljkovim, posneti še preden so v ZDA začela veljati določena pravila, povezana z novim koronavirusom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

V znani reviji Vanity Fair so se razpisali o ameriški prvi dami, Slovenki Melanii Trump. Sprašujejo se, ali se Trumpova morda ne drži pravil družbenega distanciranja, ki veljajo tudi v ZDA. Na videoposnetkih, ki jih objavlja v teh časih, je videti kot iz škatlice. Kot piše Vanity Fair, jim je v oči še posebej padel ponedeljkov posnetek, objavljen na Twitterju. Ameriška prva dama je videti točno tako, kot so jo Američani vajeni videvati običajno. Njena koža je brezhibna, ličila so na svojem mestu, nohti so videti sveže nalakirani, pričeska popolna.
{twitter}https://twitter.com/FLOTUS/status/1249698857383911424{/twitter}
Vanity Fair ob tem dopušča možnost, da so posnetki, vključno s tistim ponedeljkovim, posneti še preden so v ZDA začela veljati določena pravila, povezana z novim koronavirusom. Namreč tudi na območju, kjer Trumpova živi, velja prepoved obratovanja frizerskih in kozmetičnih salonov.

Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta