Nekdanje najlepše dekle na svetu pristalo na urgenci: "Niti trije ginekologi mi niso znali pomagati"

19.10.2021 11:20
Lepa Thylane Blondeau je tarnala zaradi hudih bolečin, zdravniki pa so ji govorili, da si vse skupaj le domišlja.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

20-letna Francozinja Thylane Blondeau, ki je naslov najlepše deklice na svetu prevzela pri šestih letih, je z zadnjo objavo svoje sledilce na Instagramu spravila v hude skrbi. Thylane je namreč objavila serijo fotografij iz bolnišnice in ob njih pojasnila, kaj jo je pripeljalo tja. 

Pred letom dni je po počeni cisti na jajčniku pristala na nujni operaciji. Manj kot tri mesece kasneje je začutila hude bolečine v trebuhu.

Profimedia

"Nisem bila prepričana, ali bom to objavila, a tukaj smo. Sprva smo mislili, da me boli zaradi operacije. Letos sem obiskala tri različne ginekologe, prestala preglede v štirih radioloških centrih v Parizu. Vsi so mi rekli isto: 'Ne skrbite, ničesar takega ni v vašem trebuhu, vse je v vaši glavi'," je zapisala in nato dodala, da je pred štiri dnevi pristala na urgenci.

"Trebuh me je tako zelo bolel, da nisem zmogla več. Pregledali so me in rekli, da je vse v redu, da gre le za majhno tvorbo in da moram na pregled v dveh do treh mesecih. Dan kasneje sem imela pregled pri neverjetnem zdravniku Olivierju Kadochu. Ta je videl, da je cista velika 5,6 centimetra in se dotika mojih jajčnikov, zato me je poslal na magnetno resonanco, uro kasneje pa me je poklical in mi povedal, da moram takoj v bolnišnico na nujno operacijo. Danes se končno dobro počutim, še posebej zato, ker sem se zaradi občutenja bolečine, ki je morda sploh ni, začela počutiti noro. Vesela sem, da sem vztrajala," je zapisala in vsem na srce položila, naj skrbijo za svoje zdravje.

"Vsaka bolečina, tudi majhna, lahko skriva nekaj veliko pomembnejšega. Danes se počutim blagoslovljeno in hvaležno, da sem prestala to izkušnjo. Zelo sem hvaležna vsem zdravnikom, ki so skrbeli zame in mi pomagali pri tem," je zapisala.

Profimedia

Thylane se je zahvalila svoji mami in fantu, sledilci pa so jo zasuli s sporočili, polnimi podpore.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta