Slovenska vplivnica razkrila bolečo zgodbo: Doživela sem spontani splav

12.10.2021 11:27
Trenutno je sredi veselega pričakovanja svojega drugega otroka, a je pot do sem bila težka.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Alji Perne, eni najbolj priljubljenih slovenskih spletnih vplivnic, ki se v glavnem ukvarja s področjem mode, življenjskega sloga in zdravja, znana pa je tudi kot ustanoviteljica vse bolj prodorne znamke oblačil The Base Label, na Instagramu sledi več kot 33 tisoč ljudi.

Tisti, ki virtualno spremljajo njene dneve, dobro vedo, da se simpatična svetlolaska, mamica sinka, nahaja sredi veselega pričakovanja. Pokazala je tudi že svoj lepo zaobljen trebušček.

Ker s svojimi sledilci rada zelo odkrito kramlja, jim je razkrila tudi žalostno zgodbo, s katero se je v preteklosti morala spopasti. Ko so jo vprašali, ali je naraščaj načrtovala, je odgovorila pritrdilno, a pojasnila, da si je drugega otroka želela že prej, pa se nosečnost ni iztekla srečno.

Lani novembra je doživela spontani splav. Tudi tokrat torej gre za načrtovano nosečnost, a malce kasneje. V drugo je zanosila pol leta po splavu in je trenutno nekje na polovici nosečniške poti. Rodila naj bi v začetku leta 2022.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta