Nekdanji prijatelj se je spomnil najstniških let z zapeljivo Meghan: "Sedla mi je v naročje in ..."

D.Ži
14.05.2020 09:40

Kot kaže, je vojvodinja Meghan v svojih srednješolskih letih bila prava lomilka fantovskih src.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Igralec Nema Vand je gostoval v podcastu Reality Life s Kate Casey in v njem podrobno opisal svoje druženje z Meghan Markle. Bilo je to še v njunih šolskih dneh. "Obiskoval sem srednjo šolo za dečke, a eno od naših sestrskih šol je obiskovala Meghan Markle. Odrastel sem z njo. Dolgo sva bila prijatelja. Je leto dni starejša od mene. Meghan je bila neverjetna, ženska med deklicami. Vsi so bili zaljubljeni vanjo. Bila je sladka in zelo ljubezniva," je odkril igralec.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8zdNk4Jc8L/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Pravi, da se je v fantovski družbi odlično znašla. "Vedela je, kaj počne. Mojstrsko se je igrala z našimi srci. Enkrat smo bili na zabavi, kjer mi je sedla v naročje. Dotaknila sva se z nosi. Za 16-letnika je to bil zelo čustven trenutek. V perzijščini mi je rekla: 'Zelo si lep.' Vprašal sem jo, kako to, da zna perzijsko, ona pa je odvrnila, da se je nekaj besed naučila samo zame," razkriva igralec. Vand prav, da se vsi iz takratne druščine radi spominjajo druženja z Meghan. Spomnil je tudi na situacijo, o kateri mu je pripovedoval prijatelj.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8Hvw-Ep8Jg/{/instagram}
"Moj prijatelj Gabe, s katerim sem odrasel, je z Meghan bil v zvezi v srednji šoli. Rekel mi je, da se je od njega oddaljila takrat, ko je začela igrati v seriji Nepremagljivi dvojec. To ga je zelo prizadelo. Razumel sem, da je Gabe njuno prijateljstvo zelo cenil. Meghan, če to slišiš, javi se mu," je v podastu dejal Vand.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta