Pikantna razkritja: Vojvodinji si gresta na živce in to je razlog

Denis Živčec
06.05.2020 09:28

Prah dviguje nova knjiga, ki ženo princa Williama prikazuje kot svetnico, Harryjevo izbranko pa kot ukazovalno avšo, ki vpije na podrejene in razdira dobre bratske odnose

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Najboljši prijateljici v predstavi za javnost. V resnici pa naj bi Meghan Catherine zavidala, ker ji je uspelo ujeti pomembnejšega moža. 
EPA

Kensingtonsko palačo v Londonu so zgradili leta 1605 in velja za enega od stebrov britanske monarhije. Spoštovana ustanova, v katero pa se občasno naseli nekaj eksotičnih ptic, ki v njej glasno vreščijo. Prihodnji četrtek bo izšla knjiga Kensingtonska palača: Intimni spomini od kraljice Mary do Meghan Markle, ki jo je napisal 64-letni Tom Quinn, nekdanji zaposleni v palači. S tračanjem si je tokrat dal duška, saj se je v svojih zapisih radodarno osredotočil na zadnje čase najbolj obrekovano članico kraljeve družine, vojvodinjo Meghan Markle, žensko, s katero se je zadnjega marca princ Harry odmaknil od družine in dolžnosti ter se preselil čez lužo.

Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta