Novinarka se je en dan prehranjevala kot vojvodinja Meghan. Tako se je izšlo ...

D.Ži
08.12.2020 11:00
Največ težav je imela z vročo vodo in limono, s katerima žena princa Harryja začne vsak nov dan.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Novinarka Elite Dailyja Julia Guerra se je odločila za en dan povsem prilagoditi jedilniku britanske vojvodinje Meghan. Sledila je tistemu, kar je žena princa Harryja povedala v intervjuju za Delish. Dan je začela s skodelico vroče vode in sveže iztisnjenim limoninim sokom. "Toliko zdravja, toliko prefinjenosti, da skoraj ne morem prenesti. No, saj tudi v resnici nisem prenesla. Težava je, ker preziram vodo z limono, še bolj odvratna pa mi je, če je topla. Ta okus mi res ne prija. A za angleško krono sem pristala na kompromis. Prepričana sem, da Meghan ne moti, ker sem popila zeliščni čaj z limono," je napisala Julia

Reuters

Nato je prišel prvi obrok - omleta iz dveh jajc z veliko zelenjave. "Za razliko od vode z limono imam jajca rada," pravi novinarka.  Meghan je za Delish dejala, da si med snemalnimi pavzami rada privošči omleto z zelišči, sirom in toastom. Julia je toast preskočila in bila kasneje lačna, si je pa pripravila omleto iz dveh jajc, s česnom, soljo, poprom, kvasom, proteini, praženim brokolijem in mešanico poletne zelenjave. Naslednji obrok so bila jabolka z mandljevim maslom in soljo. "To je bil edini obrok, do katerega sem bila zares skeptična, a sem vedela, da ga moram pojesti, če želim slediti Meghan. Najprej sem bila navdušena, saj imam jabolka rada, pa tudi maslo, recimo arašidovo, šele nato sem dojela, da ona vse skupaj soli. Dodajanje soli se je zdelo kot napaka, a se je izkazalo za dobro idejo, saj je vse skupaj imelo odličen okus. Še bi to jedla," piše Julie.

Reuters

Za kosilo jo je čakala solata s humusom. Meghan je v intervjuju dejala, da ima rada solato z neko vrsto proteinov, in Julia je morala nekoliko improvizirati. V skledo je vrgla špinačo, gobe, rumeno papriko, suhe brusnice in humus, torej namaz iz čičerike. "Ugotovila sem, da imam rada humus, a humus ne mara mene. Čeprav me je naslednje jutro bolel želodec, mi ni žal, saj je kombinacija bila okusna," pravi. Za večerjo si je privoščila testenine. Meghan pravi, da so slednje njena šibka točka in se jim ne more upreti. Tudi Julia ne. "Jesti en dan kot Meghan ni bilo težko, saj je moja prehrana precej podobna. Tudi sama imam rada sveže sadje in žitarice. Tudi sama se težko uprem kozarcu vina, piškotu, saj je ravnotežje v življenju ključno," je sklenila Julia.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta