Objavljeno pretresljivo dopisovanje Meghan z očetom: "Prosim, prosim, pokliči me. Skrbi me za tvojo varnost"

D.Ži
22.04.2020 10:09

Medtem ko oče o svoji slavni hčerki ne najde več lepe besede, so v javnost prišla zaskrbljena sporočila, ki sta mu jih Meghan in Harry pošiljala v dneh pred poroko.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Tekom sodne bitke s tabloidom Mail on Sunday je vojvodinja Meghan pokazala sporočila, ki sta jih s princem Harryjem poslala njenemu očetu Thomasu Marklu tik pred poroko, na katero ga sicer ni bilo. Bojda zaradi operacije. Meghan trdi, da je tabloid nalašč napačno interpretiral sporočila z namenom, da bi kraljevi par prikazal v čim slabši luči, kar naj bi močno vplivalo na njen krhek odnos z očetom, ki je danes vse prej kot dober. 
Markle naj bi Meghan pospremil do oltarja, a ko so v reviji objavili podatek, da je nekaj zasebnih fotografij prodal paparacem, iz prvotnega poročnega scenarija ni bilo nič. Harry in Meghan sta kasneje z njim večkrat poskušala navezati stik, a jim ni odgovoril, piše BBC. "Tom, tukaj Harry. Resnično se morava pogovoriti z vami," se je glasilo eno od sporočil. "Ni se potrebno opravičevati, razumem okoliščine, a izhod v javnost bo samo še poslabšal situacijo," je nato še napisal Harry. In še: "Če imate radi Meg in želite popraviti situacijo, prosim, da me pokličite. Obstajata še dve drugi možnosti, ki ne vključujeta vašega stika z mediji, ki so tudi ustvarili to situacijo. Prosim, pokličite me, da vam vse pojasnim. Meg in jaz nisva jezna, samo pogovorila bi se rada z vami." Nato pa še: "Vsak pogovor z mediji se vam bo odbil od glave, verjemite. Samo midva vam lahko pomagava, to poskušava od prvega dne."

epa
Meghan in Thomas Markle. V mnogo lepših časih.
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta