Obmolknila je: Sovoditeljica Blaža Švaba razkrila, s kakšnimi zdravstvenimi težavami se bori

D.Ži
04.11.2021 11:36
Melani Mekicar so zdravniki svetovali, naj bo nekaj časa tiho.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Adrijan Pregelj

Melani Mekicar je zagotovo eno najbolj svežih in posrečenih televizijskih odkritij zadnjih nekaj let. Simpatično nasmejana, klepetava, duhovita in odlično se znajde ob prekaljenem Blažu Švabu v oddaji V petek zvečer. Hkrati je tudi voditeljica jutranjega programa na Radiu Antena, kjer poslušalce prebuja pet dni na teden.

Zaposleno dekle, ki veliko govori. No, naslednjih nekaj dni bo zelo drugače. Melani je namreč obmolknila. Ne, ker bi jo kaj zares pretreslo, tiho mora biti zato, ker so ji tako svetovali zdravniki. Na družbenih omrežjih, kjer se sicer kar pogosto oglaša, je razkrila, da jo pesti ena najpogostejših težav tistih, ki veliko uporabljajo svoj glas.

"Vozlički na glasilkah. Ni zabavno. In če se hočem izogniti operaciji, moram biti pač neki časa tiho," je razkrila svojim sledilcem. Držimo pesti, da bo okrevanje čim bolj uspešno in da bomo njen prešerni smeh kmalu spet slišali. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta