Očitki o pretirani vitkosti: Tako je Severina videti v kopalkah

D.Ži
16.07.2019 13:21

Severina se je odzvala na komentarje o svoji domnevno prenizki telesni teži in na Instagram poslala novo sliko v bikiniju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Niko Časar

Hrvaška zvezdnica Severina se te dni sprošča na dopustu v Turčiji, z njo sta tam tudi mož Igor in sin. Na Instagramu se je 47-letna pevka pokazala v novih kopalkah.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bz-Ef_ZBxEN/{/instagram}
"Pazi kaktus," je pripisala fotografiji, na kateri v sivih kopalkah pozira pred velikim kaktusom, pri tem pa nosi tudi sončna očala. Oboževalci so očitno navdušeni, tudi nad tem, da se Severina na kaktus ni naslonila preveč.  Pred kratkim je Severina prvič spregovorila o očitkih na svojo izjemno vitko postavo. "Pravijo, da sem strašno vitka, a zdaj imam isto težo kot takrat, ko sem bila noseča. Dolgo me ni bilo na televiziji,  morda je to razlog," se je pošalila pevka v šovu Daliborja Petka.  
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bz47fschHdZ/{/instagram}
Precej pozornosti je te dni pritegnila tudi fotografija Severine v enodelnih kopalkah, kjer je, vsa mokra, objektivu nastavila svojo zadnjico, kot bi želela pokazati, da so vse obline še na svojih mestih.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BzvAY0WBimN/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta