Pink je med hudo bitko s korono spremenila oporoko: "Mislila sem, da je z nami konec"

D.Ži
05.05.2021 11:30
Glasbena zvezdnica je bila ena prvih, ki so se okužili s koronavirusom, kar danes označuje za najbolj grozen dogodek svojega življenja.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Pevka Pink je marca lani prebolela korono, z njo je bil okužen tudi štiriletni sin Jameson. Pink je v tistem času imela težave z dihanjem, sina pa je kuhala močno povišana telesna temperatura. Med gostovanjem na radijski postaji Heart je priznala, da je pomislila tudi na to, da okužbe ne bo preživela. 

Profimedia

"To bo zvenelo noro, a lani smo imeli korono, zelo zgodaj, marca. Bilo je slabo, zato sem spremenila svojo oporoko. Veste, bili so trenutki, ko sem mislila, da je z nami konec," je povedala voditelj Marku Wrightu. "Takrat mi je bilo pomembno le, da Willow povem, kako jo imam rada. Kot starš sem razmišljala o tem, kaj bom zapustila svojemu otrok. Mu bo uspelo v svetu? Kaj naj mu povem v slovo?" je razkrila pevka.

Profimedia

Panika jo je zagrabila ob prvih težavah z dihanjem. "Razmišljala sem o odhodu v bolnišnico, a v istem trenutku nisem vedela, kaj narediti. Vem le, da je to bil najbolj grozen dogodek v mojem življenju," je dodala. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta