(FOTO) Spoznajte 20-letno živo češko barbiko, ki jo moški poskušajo kupiti z denarjem

D.Ži
04.11.2020 09:43

Gabriela se želi iz Prage preseliti v Los Angeles, kjer namerava graditi pevsko kariero. Njene načrte je skalila pandemija.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Mlada češka pevka in manekenka je razkrila, da je za lepotne posege na svojem telesu porabila že skoraj 40 tisoč evrov, a da je investicija bojda bila dobra, saj ji danes moški ponujajo denar v zameno za poroko. 20-letna Gabriela Jiráčková iz Prage se je že kot deklica rada igrala z barbikami in princesami ter sanjala, da bi v odraslih letih postala ena od njih. Peti je začela pri sedmih, ličiti pri trinajstih, danes pa je znana kot "prva češka Barbie". Pri sedemnajstih je porabila denar, ki ga je zaslužila in privarčevala s petjem ter si dala prvič povečati oprsje. Istega leta si je prsi povečala še enkrat, redno si obraz polni tudi s polnili za ustnice in uporablja botoks, piše The Sun. Na Instagramu ji sledi več kot 65 tisoč ljudi, številna kozmetična podjetja ji ponujajo oglaševalske pogodbe, javljajo pa se tudi moški, ki bi s češko Barbie radi spali.

Gabriela pravi, da je že selfi z oboževalcem dovolj, da se sprožijo govorice o tem, da ima afero z njim. Nek menedžer, ki ga je spoznala v baru, danes trdi, da sta zaljubljena in da se bo z njo poročil. Nekateri oboževalci pritiskajo celo na njene starše. Mnogi moški jo želijo kar kupiti. Pravi, da takšna sporočila kar preskoči. V prihodnosti se vidi v Los Angelesu, kjer si želi graditi glasbeno kariero. Njene načrte je sesula pandemija. Pogosto sanja, da bo nekega dne napolnila Madison Square Garden v New Yorku. 

View this post on Instagram

A víte, do čeho jsem se u tohoto make-upu zamilovala nejvíc? Do toho, že sama jeho autorka @lussimakeupartist vypadá jako panenka! 😍👉🏼 ...a tedy že jsem nemusela vůbec nic říkat, jen jsem zavřela oči a nechala se unášet tahy jejích štětců, abych pak jen mohla otevřít oči a blaženě před zrcadlem říci: “Jůůů!” 😍 #spoluprace #lussimakeupartist #youcanbeanything #muzesbytkymchces #gabrieljirackova #iambarbie #lolobarbiela #ponytail #czechbarbie #lolotabella #thefirstczechbarbie #platinumblonde #barbiestyle #barbie60 #barbieface #makeupartist #makeupdoll #barbiemakeup #makeuplook #barbielifestyle #sexy #makeuplover #bosslady #bossbabe #bossbarbie #bossface #barbieoutfit #barbie #pinkforever #pink

A post shared by Gabriela Jirackova Official (@lolotabella) on

Spominja se, da je že v osnovni šoli postala žrtev medvrstniškega nasilja, zaradi katerega si je pri devetih poskušala vzeti življenje. "Estetska kirurgija mi ni rešila življenja, to so naredili moji bližnji in moč, ki je v meni," pravi. Želi si tudi pomagati zlorabljenim otrokom.




Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta