Pretresljivo pričanje Paris Hilton: Pri 16-ih so me gledali golo pod prho

D.Ži
10.02.2021 10:26
Nekdanja kraljica estradnih zabav se je na pragu 40-ih odločila razkriti svojo težko izkušnjo iz doma za problematične najstnike.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

 
Profimedia

Paris Hilton je spregovorila o zlorabah, ki jih je doživela v internatu, medtem ko je obiskovala šolo Provo Canyon v zvezni državi Utah. 39-letna dedinja hotelirskega imperija Hilton pravi, da je tam bila vsak dan "verbalno, mentalno in telesno zlorabljena", ko ji je bilo komaj 16 let. V tem internatu je živela leto dni. 

Profimedia

"Čeprav se je šola promovirala kot vodilni center za zdravljenje, se mi je zdela kot pekel na zemlji. Vsako noč sem jokala, dokler nisem zaspala, in molila, da se iz te nočne more prebudim," je nekdanja starleta dejala na sodišču. "Ko mi je bilo 13 let, sta me dva moška sredi noči prebudila z lisicami. Vprašala sta me, če želim iti po lažji ali težji poti. Zvlekla sta me iz doma, medtem ko sem kričala in rotila za pomoč," pripoveduje Paris. Živela je v dveh domovih za problematične najstnike in v obeh doživela zlorabo. Pravi, da v internatu Provo Canyon 11 mesecev ni vdihnila svežega zraka, niti videla sončne svetlobe.

Profimedia

Uživati naj bi bila morala zdravila, zaradi katerih se je počutila otopelo, trdi, da so jo tudi spolno zlorabljali. "Nikakršne zasebnosti ni bilo - vsakič, ko sem uporabljala kopalnico in se prhala, je to bilo pod nadzorom. Pri 16-ih sem čutila, kako zrejo v moje telo, jaz pa sem bila še otrok," se spominja. Šola, ki sicer še deluje, se v zadnjem času pogosto srečuje z očitki nekdanjih varovancev, ki trdijo, da so jih tam tepli, omamljali, spolno zlorabljali in jim onemogočali stik s starši. Hiltonova zdaj poziva k zaprtju šole. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta