Princ Harry o družinskih načrtih: Mali Archie ne bo imel veliko bratcev in sestric

S. B.
31.07.2019 13:02

Kdo ve, morda bo ostal edinček, ali pa bo dobil le še enega sorojenca. Družina vojvode Susseški prav gotovo velika ne bo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Angleški princ Harry in Meghan, vojvodinja Susseška z nekaj dni starim sinkom.

Princ Harry in Meghan Markle sta v zadnjih tednih polno zaposlena z negovanjem svojega prvorojenca Archija. A vse kaže, da je staršema že jasno, kakšno družino si želita v prihodnje. 
Pred kratkim je njegova visokost vojvoda Susseški sodeloval v obširnem intervjuju z eno najslavnejših svetovnih primatologinj in okoljevarstvenic dr. Jane Goodall. V okviru gibanja za ohranitev planeta prihodnjim rodovom Roots & Shoots (Korenine in mladike), ki ga Goodallova vodi že od leta 1991. Osrednja tema pogovora je bilo vprašanje, kako lahko posameznik “služi” okolju, kakšne možnosti imamo pri upočasnitvi klimatskih sprememb. Ob tem je petinosemdesetletna aktivistka omenila, da planetu koristimo tudi, če nimamo  “preveč otrok”.  Vojvoda se je takoj strinjal z njo in dodal: “Največ dva!” Svojo izjavo je argumentiral z razmišljanjem o našem prostoru pod soncem: “Ta prostor smo dobili na izposojo in s visoko inteligenco, ki jo imamo kot človeška vrsta, ter našo vpletenostjo v trajnost planeta smo odgovorni, da za seboj pustimo neka dobrega naslednjim generacijam.” Goodallova je dodala, da moramo skupaj najti način, kako pozdraviti, kar smo že uničili, saj človeštvo že krade prihodnost svojim naslednikom. 
Po pogovoru je bilo mnogim jasno, da bo mali Archie dobil le še enega bratca ali sestrico, za razliko od  bratranca Georgea, sinka princa Williama in Kate.  Razen, če družino presenetijo dvojčki.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B0RPO-UFmJ0/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta