Tako ledeno je bilo vzdušje na krstu malega Archieja

D.Ži
10.07.2019 15:34

Strokovnjakinja za telesno govorico je podrobno preučila fotografije z minulega "veselega" dogodka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

V soboto so malega Archieja, prvega sina vojvodinje Meghan in princa Harryja, na zasebnem obredu in v najožjem družinsko-prijateljskem krogu krstili. Fotograf Chris Allerton je naredil veliko slik, nekaj od njih sta jih Harry in Meghan poslala tudi v javnost. Pri tem seveda ni ostalo. Fotografije je podrobno preučila strokovnjakinja za telesno govorico Judi James, ki je za Daily Mail strnila svoja presenetljiva opažanja. 
Na skupinski fotografiji po njenem izstopata zlasti princ William in vojvodinja Catherine, ki daje vtis "kot da si želi vsak trenutek pobegniti". Njen položaj naj bi kazal na občutek ujetosti, pa tudi na to, da Harryju in Meghan ni hotela ukrasti pozornosti. Meghan sedi precej daleč od Catherine in se na zelenem kavču raje nagiba k možu. Edina, ki deluje iskreno veselo in sproščeno je vojvodina Camilla, druga žena Archiejevega dedka, princa Charlesa
{twitter}https://twitter.com/SaraGCeli/status/1147526961654370304{/twitter}
"Kate sedi ob kavču. Nenavadno vitka in toga, s polnasmeškom, William pa s svojo držo spominja na varnostnika. Zdi se, kot da obsojajoče gleda in se pri tem nadzorovano smehlja. Kontrast z dedkom Charlesom in Meghanino mamo, babico Dorio, ne bi mogel biti večji," pravi strokovnjakinja.

Pool
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta