Rebel Wilson razkrila, kako je izgubila 27 kilogramov. Gre brez lakote in napornih športov, skrivnost je ...

Gr.G.
07.12.2020 07:45
Priljubljena komedijantka je letošnje leto 2020 razglasila za leto zdravja.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ameriška igralka Rebel Wilson je razkrila, kako je shujšala 27 kilogramov, povsem brez lakote in napornih športnih aktivnosti. Izgubiti kilograme gre tudi enostavneje, je dejala. Skrivnost naj bi bila v sprehodih. Sprehajanje, tako pravi, naj bi njenemu metabolizmu še posebej ustrezalo. 

Wilsonova ni natančno definirala, kako dolgo se je vsak dan sprehajala, da ji je uspela takšna preobrazba. Komedijantka je le še ena v vrsti uspešnih žensk, ki je letos obline zamenjala za bolj zdrav življenjski slog. Že v januarju se je odločila bolj zdravo živeti in si zadala cilj, da bo ob koncu leta tehtala 75 kilogramov.

Vendar pa njeni tezi o "zgolj" pogostejšim sprehodom ne moremo povsem verjeti. 40-letnica je poleg hoje dnevno popila tudi precej več vode in se odpovedala hitri prehrani, kot tudi slaščicam. Že sredi leta je Avstralka razkrila, da je zase odkrila Mayrjevo metodo hujšanja, 6-krat na teden je tudi trenirala z osebnim trenerjem. Do vitke postave torej še zmeraj nihče ni odkril bližnjice.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta